Scrolla ner till tjänster

Om mig

En helhetsleverantör inom film & digital medieproduktion

Om mig - en helhetsleverantör inom film & digital medieproduktionOm mig - en helhetsleverantör inom film & digital medieproduktion

Filmare, fotograf & webb / digital designer. En kontakt, obegränsade möjligheter!

Du har en idé du vill förverkliga. Den kan vara allt från ett simpelt budskap som ska fram, till en storslagen vision om att visa upp din produkt och ditt varumärke på den digitala marknaden på ett sätt som får folk att tappa hakan. Du vet att din idé är fantastisk och nu behöver du bara kommunicera den på din webbsida, i dina sociala kanaler eller i en riktigt grym videoannons. Alternativt behöver du kanske lite hjälp på traven med att formge en idé och ett lyckat koncept från grunden, samt en långsiktig plan för hur du bäst kan kommunicera dem.

Det du behöver är en flexibel och erfaren leverantör, som kombinerar skillset inom områden som filmproduktion, fotografering, webbdesign / digital design och contentstrategi med ett kreativt öga för detaljer - och de där dyra leksakerna som måste till - och kan ta din vision genom planering och implementering till färdigt resultat.

Tillsammans producerar vi film och fotografi till reklam, hemsida och sociala mediekampanjer. Vi diskuterar strategier för maximal ROI och vi optimerar eller bygger dina digitala plattformar från grunden, för att helhetsintrycket ska bli så bra som möjligt.


Let's get creative!

Hej! Mitt namn är Björn.

Jag har arbetat sedan 2018 som digital kreatör / kommunikatör, filmare och fotograf. Min passion & styrka ligger i att omvandla idéer till effektiv marknadsföring via en kreativ arbetsprocess.

Mitt mål & löfte är att vara en pålitlig, professionell och lyhörd partner som ständigt överträffar förväntningarna oavsett projektets omfattning och budget.

Jag har mitt kontor på svenska västkusten, mitt emellan Göteborg och Helsingborg i den härliga sommarstaden Falkenberg. Men hela Norden är min arbetsplats.

Profilbild
Utrustning & arbetsflöde

Utrustning & arbetsflöde

Min in-house utrustning består av b la Sony cinema line FX6 med 4K fullformatsensor, DJI Inspire 2 RAW high-end kameradrönare, Zeiss Otus kameralinser samt professionell ljus & ljudutrustning. Jag har möjlighet till fotografering och filminspelning med mindre produkter i egen studio.

Beroende på projektet filmar jag även med kamerasystem från ARRI och RED Digital Cinema. I postproduktionen jobbar jag med en mängd olika verktyg inkl Final Cut Pro X, Davinci Resolve, After Effects, Lightroom & Photoshop.

Webbsidor designar jag oftast i Figma och bygger sedan i Webflow, som jag anser är marknadens främsta och mest intuitiva designer/CMS.