Scrolla ner till tjänster

Om oss

En helhetsleverantör inom filmproduktion & digital marknadsföring

Om mig - en helhetsleverantör inom film & digital medieproduktionOm mig - en helhetsleverantör inom film & digital medieproduktion

Filmproduktion, fotografi & digital marknadsföring. En kontakt, obegränsade möjligheter!

Du har en idé du vill förverkliga. Den kan vara allt från ett simpelt budskap som ska fram, till en storslagen vision om att visa upp din produkt och ditt varumärke på den digitala marknaden på ett sätt som får folk att tappa hakan. Du vet att din idé är fantastisk och nu behöver du bara kommunicera den på din webbsida, i dina sociala kanaler eller i en riktigt grym videoannons. Alternativt behöver du kanske lite hjälp på traven med att formge en idé och ett lyckat koncept från grunden, samt en långsiktig plan för hur du bäst kan kommunicera dem.

Det du behöver är en flexibel och erfaren leverantör som kombinerar skillset inom områden som filmproduktion, fotografering, drönarpilot-kompetens, webbdesign / digital design och contentstrategi med ett kreativt öga för detaljer (och de där dyra leksakerna som måste till) och kan ta din vision genom planering och implementering till färdigt resultat.

Tillsammans producerar vi film och bilder till reklam, hemsida och sociala mediekampanjer. Vi diskuterar strategier för maximal ROI och vi optimerar eller bygger dina digitala plattformar från grunden, för att helhetsintrycket ska bli så bra som möjligt.


Let's get creative!

Bakgrund

BSFX media startades 2018 av Björn Sige och har sedan dess framgångsrikt kombinerat tjänster inom filmproduktion, fotografi, drönarfilm & foto samt digital design & marknadsföring - allt tillsammans eller var för sig.

Vår stora passion & kompetens tar grund i att omvandla idéer till effektiv marknadsföring via en kreativ arbetsprocess.

Vårt mål & löfte är att vara en pålitlig, professionell och lyhörd partner som ständigt överträffar förväntningarna oavsett projektets omfattning och budget.

Vi har vårt kontor på svenska västkusten, mitt emellan Göteborg och Malmö. Men hela Norden är vår arbetsplats.

Profilbild
Utrustning & arbetsflöde

Utrustning & arbetsflöde

Vår in-house utrustning består av b la Sony cinema line FX6 med 4K fullformatsensor, DJI Inspire 3 high-end 8K-kameradrönare, Zeiss Otus kameralinser samt professionell ljus & ljudutrustning för olika situationer. Vi har även möjlighet till fotografering och filminspelning med mindre produkter i egen studio.

Vi har även filmat med de flesta premium-kamerasystem som finns inkl ARRI och RED Digital Cinema. I postproduktionen jobbar vi med en mängd olika verktyg inkl Final Cut Pro X, Davinci Resolve, After Effects, Lightroom & Photoshop.

Webbsidor designar vi i Figma och bygger sedan i Webflow, som vi själva anser är marknadens främsta och mest intuitiva designer/CMS.

Let's get creative.

Hör av dig, så pratar vi om ert nästa projekt!