Scrolla ner till tjänster
Drönarfoto introbild (mobil)Drönarfoto - Behöver du en certifierad drönaroperatör eller fotograf?

Drönarfoto & drönarfilm av högsta kvalitet

Mättad på drönarfoto? Dags att tänka om!

Min DJI Inspire 2 RAW är en professionell allt-i-ettplattform för flygfoto och drönarfilm av högsta kvalitet, som återfinns inom Netflix- och reklamproduktioner världen över. Drönaren har utbytbara objektiv och filmar storslagen video i hastigheter upp emot 100km/h! Dessa faktorer gemensamt ger en slutprodukt som mer liknar effektfullt helikopterfoto, men till en droppe av priset av att placera en kamera / kameraoperatör på en inhyrd helikopter.

För avancerade produktioner och särskilt komplexa åkningar finns även möjlighet för 2 operatörer att jobba tillsammans. För regissören/filmfotografen innebär det att denne kan ha full kontroll över kamera och bildkomposition medan jag hanterar själva flygningen. För dig som kund innebär det ännu större kreativ potential!

Som professionell drönarfotograf och/eller drönaroperatör har jag arbetat med kunder som Riksbyggen, Volvo cars, BMW Driving Experience, Skoda Sverige, ATG, Husqvarna Construction och ESS Group. Jag har även filmat drönarvideo på musikvideoinspelningar med Miriam Bryant, Smash into Pieces, Dead by April & Soilwork.

Detta kan du göra med en drönarfotograf!

**Beroende på flygområde gäller särskilda regler & föreskrifter för drönarflygning. Ta kontakt för mer info!

En ny era av flygfoto

Utvecklingen av kompakta, professionella quadcopters för flygfoto & film har möjliggjort perspektiv som inte tidigare var tänkbara. På bara några minuter kan du placera en kraftfull cinekamera 120 meter över havet, med en precisionsmanövrering och nära avstånd till objektet som inte är möjliga med en helikopter. Du kan sedan bevaka bilden i latensfri HD-kvalitet, på upp till 1 kilometers avstånd från kameradrönaren.

Och eftersom batteribyte kan genomföras på sekunder utan att ens behöva starta om systemet, är vi uppe och filmar igen på nolltid.

Drönarfoto är här för att stanna, erbjuder fantastiska förutsättningar för dig att skapa imponerande reklamproduktioner och effektiviserar kameraåkningar som tidigare innebar massiva kostnader och prepptid för produktionen.

Showreel drönarfilm

Klicka på videon för att se ett urval av drönarfilm från olika projekt!

Drönaroperatör / drönarpilot bildDrönarfoto utrustning, DJI Inspire 2 RAW

En leverantör du kan lita på

Med mig som drönarfotograf och / eller drönaroperatör kan du känna dig trygg under inspelningarna.

Jag är EU-certifierad pilot med 5+ års flygerfarenhet och har försäkring som täcker både dig och din egendom. Utrustningen testas & underhålls regelbundet och hyrs aldrig ut. Säkerheten är mitt primära fokus vid varje drönaruppdrag och jag sköter allt vad gäller tillstånd och planering inför flygningen, så att du slipper.

Då drönaren är såpass kompakt har jag möjlighet att resa ensam & flexibelt mellan destinationer med hela min utrustning. Därmed kan jag med minimal resebudget utföra olika drönaruppdrag varsomhelst i Norden, från sydligare storstäder som Göteborg, Köpenhamn och Stockholm till norrländska vinterlandskap och Norska fjordar.

Inspire 2 klass drönare
Inspire 2 klass drönare

Teknisk info - DJI Inspire 2 RAW

Inspire 2 är ett högpresterande, kompakt kamerasystem för high-end videoproduktion. En integrerad gimbal med gyro stabiliserar kameran i 3 axlar även i hög fart och kraftiga vindar. Filmning sker i bildupplösning upp till 5.2K (CinemaDNG eller Apple ProRes 422/4444 HQ) och 20 megapixlar för stillbilder. Normalt filmar vi i DLOG vilket innebär ett brett dynamiskt omfång för postproduktion. Samt att filerna enkelt kan lämnas över till DIT eller skickas över nätet för att matchas senare med kameror som Red Helium eller ARRI Alexa under större produktioner.

Till kameran erbjuds ett urval av objektiv motsvarande 24mm (vidvinkel) till 90mm (kort tele). Bäst resultat och högsta möjliga precision får vi med 2 piloter/operatörer, där en styr kameran och den andra manövrerar drönaren via varsin handkontroll/radiosändare.

Förutom Inspire-kitet har jag alltid med mig en mindre backup-drönare av modell DJI Mavic Pro, som även används till t ex location scouting och inomhusflygning.

Spridningstillstånd för drönarfoto

Drönarfoto och video som avbildar icke-offentliga platser från luften kan i vissa fall klassas som geografisk information. För att sprida sådant material krävs beviljat tillstånd från Transportstyrelsen. Notera att det är beställarens eget ansvar att hantera tillståndsansökan enligt hur materialet är tänkt att användas i marknadsföringen. Ta gärna kontakt för mer info!

Boka drönarfotograf & operatör!

Få en kostnadsfri offert direkt, eller boka ett digitalt möte med mig!

🎬   hello@bsfxmedia.com