Scrolla ner till tjänster
Drönarfoto start - mobilDrönarfoto start

Drönarfoto & Film i Hollywoodklass!

Behov av drönarfoto & drönarfilm? Boka en certifierad & erfaren drönaroperatör och få resultat av äkta Hollywoodklass!

Min DJI Inspire 2 X7 är en professionell allt-i-ettplattform för flygfoto och drönarfilm av högsta kvalitet, som återfinns inom Netflix- och reklamproduktioner världen över. Drönaren har utbytbara objektiv och filmar storslagen video i hastigheter upp emot 100km/h! Dessa faktorer gemensamt ger en slutprodukt som mer liknar effektfullt helikopterfoto, men till en droppe av priset av att placera en kamera / kameraoperatör på en inhyrd helikopter.

För avancerade produktioner och särskilt komplexa åkningar finns även möjlighet för 2 operatörer att jobba tillsammans. För regissören/filmfotografen innebär det att denne kan ha full kontroll över kamera och bildkomposition medan jag hanterar själva flygningen. För dig som kund innebär det ännu större kreativ potential!

Som professionell drönarfotograf och/eller drönaroperatör har jag arbetat med kunder som Riksbyggen, Astra Zeneca, Volvo cars, BMW Driving Experience, Skoda Sverige, ATG, Husqvarna Construction och ESS Group. Jag har även filmat drönarvideo på musikvideoinspelningar med Miriam Bryant, Smash into Pieces, Dead by April & Soilwork.

Detta kan du göra med en drönarfotograf!

**Beroende på flygområde gäller särskilda regler & föreskrifter för drönarflygning. Ta kontakt för mer info!

En ny era av flygfoto

Utvecklingen av kompakta, professionella quadcopters för flygfoto & film har möjliggjort perspektiv som inte tidigare var tänkbara. På bara några minuter kan du placera en kraftfull cinekamera 120 meter över havet, med en precisionsmanövrering och nära avstånd till objektet som inte är möjliga med en helikopter. Du kan sedan bevaka bilden i latensfri HD-kvalitet, på upp till 1 kilometers avstånd från kameradrönaren.

Och eftersom batteribyte kan genomföras på sekunder utan att ens behöva starta om systemet, är vi uppe och filmar igen på nolltid.

Drönarfoto är här för att stanna, erbjuder fantastiska förutsättningar för dig att skapa imponerande reklamproduktioner och effektiviserar kameraåkningar som tidigare innebar massiva kostnader och prepptid för produktionen.

Showreel drönarfilm

Klicka på videon för att se ett urval av drönarfilm från olika projekt!

Drönarpilot & Operatör Drönarfoto utrustning - Mavic 3 cine

En leverantör du kan lita på

Med mig som drönarfotograf och / eller drönaroperatör kan du känna dig trygg under inspelningarna.

Jag är EU-certifierad pilot med 5+ års flygerfarenhet och har försäkring som täcker både dig och din egendom. Utrustningen testas & underhålls regelbundet och hyrs aldrig ut. Säkerheten är mitt primära fokus vid varje drönaruppdrag och jag sköter allt vad gäller tillstånd och planering inför flygningen, så att du slipper.

Då drönaren är såpass kompakt har jag möjlighet att resa ensam & flexibelt mellan destinationer med hela min utrustning. Därmed kan jag med minimal resebudget utföra olika drönaruppdrag varsomhelst i Norden, från sydligare storstäder som Göteborg, Köpenhamn och Stockholm till norrländska vinterlandskap och Norska fjordar.

Inspire 2 klass drönare

Inspire 2 Cinema X7

Inspire 2 X7 är ett högpresterande, professionellt kamerasystem för high-end drönarfoto & drönarfilm. Med en integrerad 6K, super35mm bildsensor med 14 stegs dynamiskt omfång garanteras resultat i absolut toppklass. Det gäller vare sig ni väljer att beställa färdigbehandlad video direkt för streaming, eller önskar skicka råmaterial i DLOG vidare för matchning med Hollywoodkameror som RED Helium och ARRI Alexa i samband med storslagna reklam- & spelfilmsproduktioner.

Till kameran erbjuds ett komplett kit med matchande objektiv från 24mm (vidvinkel) till 75mm (kort tele). Bäst resultat och högsta möjliga precision får vi med 2 piloter/operatörer, där en styr kameran och den andra manövrerar drönaren via varsin handkontroll/radiosändare.

Videoformat som stöds är b la 14-bit CinemaDNG eller 10-bit Apple ProRes 422 HQ & 4444 XQ. X7 fotar även 24mp stillbilder av systemkamera-kvalitet.

Drönare modell Mavic 3 Cine

Mavic 3 Cine

Mavic 3 Cine är en av de allra bästa kompakta och flygtekniskt mest avancerade drönarmodellerna på marknaden. Drönaren väger bara 900 gram och kombinationen av en Hasselblad 4/3 bildsensor på upp till 5.1K, klassledande flygstabilitet & signalöverföring och lång batteritid (ca 40 min) gör den särskilt lämplig både för distansflygning och för precisionsmanövrering i trängre och mer trafikerade miljöer - inklusive inomhus.

Mavic 3 Cine filmar i 10-bit Apple ProRes 422 HQ eller 422 LT med en fast brännvidd på 24 mm. Maximal upplösning för drönarfoto i stillbild är 20mp.

Spridningstillstånd för drönarfoto

Drönarfoto och video som avbildar icke-offentliga platser från luften kan i vissa fall klassas som geografisk information. För att sprida sådant material krävs beviljat tillstånd från Transportstyrelsen. Notera att det är beställarens eget ansvar att hantera tillståndsansökan enligt hur materialet är tänkt att användas i marknadsföringen. Ta gärna kontakt för mer info!

Boka drönarfotograf & operatör!

Få en kostnadsfri offert direkt, eller boka ett digitalt möte med mig!

🎬   hello@bsfxmedia.com