Scrolla ner till tjänster
Fotografering introbild - Reklamfoto, porträttfoto, produktfoto & verksamhetsfoto!Introbild reklamfoto / fotografering för företag

Professionella fotografer för reklamfoto, porträttfoto, produktfoto & verksamhetsfoto!

Som professionella fotografer har vi erfarenhet av det mesta inom kommersiellt arbete. Från sportbilar i hög hastighet, till retuscherade reklambilder av produkt & verksamhet, till fotografering av porträtt i och utanför studio.

Vi gillar att få komponera och skapa bilder som andas hög kvalitet men samtidigt känns personliga. Oavsett vilken typ av fotografering det rör sig om försöker vi hela tiden ha en nyfiken approach och se till även de minsta detaljerna, leta efter det där extra som kan göra bilden lite mer intressant. Det där speciella ljuset, den där vinkeln som känns lite nytänkande, saker att skjuta igenom och placera mellan kameran och subjektet för att göra kompositionen mer tredimensionell, etc etc.

Vi är flexibla som fotografer och jobbar lika bra ensamma som i team. Dialogen med kund / AD är viktig för att hitta rätt känsla i bilderna och få med oss rätt förutsättningar in, för att shooten ska kunna genomföras så bra som möjligt och underlätta arbetet i retusch/postproduktion.

Har du en idé kring hur du vill utföra din nästa fotografering? Eller har du en grym produkt / tjänst som du inte riktigt vet hur du vill lyfta fram på bästa sätt? Ta kontakt med oss så bokar vi ett möte!

Detta kan du få ut av en professionell fotografering!

 • Checkmark BSFX media
  Reklamfoto för varumärkeskampanj
 • Checkmark BSFX media
  Verksamhetsbilder till hemsida och presentationer
 • Checkmark BSFX media
  Företagsporträtt & teambilder för Linkedin
 • Checkmark BSFX media
  Produktbilder i och utanför studio
 • Checkmark BSFX media
  Blandade stillbilder till sociala medieflöden
 • Checkmark BSFX media
  Företagsfoto event / konferens
 • Checkmark BSFX media
  Fotografering av miljö & interiör
 • Checkmark BSFX media
  Retuschering i Adobe Lightroom & Photoshop
Fotografering - bakom kulisserna

Porträttfoto

Inom porträttfotografi är stela corporatebilder det tråkigaste vi vet. Vi gillar personlighet, attityd och jobbar mycket med att hitta djup och kontrast i saker som kläder, bakgrund och i synnerhet ljussättning. En riktigt lyckad porträttbild handlar dock, mer än något annat, om att vara autentisk och sätta uttrycket du önskar förmedla i första mötet med dina kunder. Som fotografer är vi lika bekväma med att skjuta porträtt on-location som i studio, nyckeln till success i båda fallen är avkoppling och att ha roligt tillsammans!

Fotograf porträtt - Danlarn Baking courses
Fotografering Eleiko x golf
Fotograf porträtt - MFitness gym
Fotografering modell i studio
Porträttfoto MAME
Porträttfoto Bäckatorp Gård
porträttfoto tietoevry
Porträttfoto Pexymek AB

Reklamfoto & Verksamhetsfoto

Vi har bred erfarenhet utav att fotografera allt från bilar- & motorsport, till miljö & interiör. Tillsammans lyfter vi fram ditt företag och din verksamhet med levande & visuellt kreativa bilder som ger dig ett övertag över konkurrensen.

Verksamhetsfoto BMW Driving Experience
Fotografering PT Madde wolfhagen
Fotografering för Snakeheads FitnessFotografering FA-tec
Fotografering för REBL IndustriesFotograf sport / golf
Marienlyst strandhotell - InteriörfotoMikaela Kottulinsky Zaptec
Fotografi 911 GT3 RS

Produktfoto

En produktfotografering handlar om förståelse för vad produkten är och med vilka ögon du vill att köparen ska se på den. Att visa din produkt från de mest önskvärda vinklarna, i det bästa ljuset och med tålamod och noggrannhet i varje detalj är viktiga aspekter för ett bra resultat.

Fotografering XTZ GroupProduktfoto XTZ Fotografering för Getty PopProduktfoto zaptecProduktfoto TretornFotografering för Mattsons Beds

Fotografera från luften? Vi har både den bästa utrustningen & utbildade Drönaroperatörer!

Behöver du en certifierad drönaroperatör / fotograf för ditt nästa projekt? Vi arbetar i 1-3 persons drönarteam och erbjuder mångårig, professionell flygerfarenhet med leveranser av Hollywood-kvalitet till allt från enklare flygfoto av fastighet & miljö till effektfulla bilsekvenser för storslagen reklamfilm. Anlita oss och ta dina drönarfoton till nästa nivå! 

Boka din nästa företagsfotografering!

Få en kostnadsfri offert direkt, eller boka ett digitalt möte!

KONTAKTA OSS

Let's get creative.

Hör av dig, så pratar vi om ert nästa projekt!