Scrolla ner till tjänster
Fotografering introbild - Reklamfoto, porträttfoto, produktfoto & verksamhetsfoto!Introbild reklamfoto / fotografering för företag

Professionell fotograf för reklamfoto, porträttfoto, produktfoto & verksamhetsfoto!

Som professionella fotografer har vi erfarenhet av det mesta inom kommersiellt arbete. Från sportbilar i hög hastighet, till retuscherade reklambilder av produkt & verksamhet, till fotografering av porträtt med modeller i fullutrustad studio.

Vi gillar att få komponera och skapa bilder som känns premium men samtidigt personliga. Oavsett vilken typ av fotografering det rör sig om försöker vi hela tiden ha en nyfiken approach och se till även de minsta detaljerna, leta efter det där extra som kan göra bilden lite mer intressant. Det där speciella ljuset, den där vinkeln som känns lite nytänkande, saker att skjuta igenom och placera mellan kameran och subjektet för att göra kompositionen mer tredimensionell, etc etc.

Vi är flexibla som fotografer och jobbar lika bra ensamma som i team. Dialogen med kund / AD är viktig för att hitta rätt känsla i bilderna och få med oss rätt förutsättningar in, för att shooten ska kunna genomföras så bra som möjligt och underlätta arbetet i retusch/postproduktion.

Har du en idé kring hur du vill utföra din nästa fotografering? Eller har du en grym produkt / tjänst som du inte riktigt vet hur du vill lyfta fram på bästa sätt? Ta kontakt med oss så bokar vi ett möte!

Detta får du ut av en professionell fotografering!

 • Checkmark
  Reklamfoto för varumärkeskampanj
 • Checkmark
  Verksamhetsbilder till hemsida och presentationer
 • Checkmark
  Företagsporträtt & teambilder för Linkedin
 • Checkmark
  Produktbilder i och utanför studio
 • Checkmark
  Blandade stillbilder till sociala medieflöden
 • Checkmark
  Företagsfoto event / konferens
 • Checkmark
  Fotografering av miljö & interiör
 • Checkmark
  Retuschering i Adobe Lightroom & Photoshop
Fotografering - bakom kulisserna

Porträttfoto

Inom porträttfotografi är stela corporatebilder det värsta vi vet. Vi gillar personlighet, attityd och jobbar mycket med att hitta djup och kontrast i saker som kläder, bakgrund och i synnerhet ljussättning. En riktigt lyckad porträttbild handlar dock, mer än något annat, om att vara autentisk och sätta uttrycket du önskar förmedla i första mötet med dina kunder. Som fotografer är vi lika bekväma med att skjuta porträtt on-location som i studio, nyckeln till success i båda fallen är avkoppling och att ha roligt tillsammans!

Fotograf porträtt - Danlarn Baking courses
Fotografering Eleiko x golf
Fotograf porträtt - MFitness gym
Fotografering modell i studio

Reklamfoto - Sport & Fitness

Som fotografer brinner vi extra mycket för sport & fitness-sektorn. Fart, svett, adrenalin och ofta goda möjligheter att ha riktigt kul med ljussättning och retusch. Några av våra bästa kunder är gym och verksamheter inom motorsport & event.

Fotografering PT Madde wolfhagen
Fotografering för Snakeheads FitnessFotograf sport & action - GT3 RS
sportfoto exion
Fotograf sport / golf

Produktfoto

En produktfotografering handlar om förståelse för vad produkten är och med vilka ögon du vill att köparen ska se på den. Att visa din produkt från de mest önskvärda vinklarna, i det bästa ljuset och med tålamod och noggrannhet i varje detalj är viktiga aspekter för ett bra resultat.

Fotografering XTZ GroupFotografering för Mattsons BedsFotografering för Getty PopProduktfoto zaptecProduktfoto TretornProduktfoto hörlurar Focal

Miljö- & verksamhetsfoto

Miljö & verksamhetsbilder är essentiellt material att använda på hemsida, mässor, i nyhetsbrev och för generell profilering av företaget i olika media. Vad gör du för att stå ut i mängden? Boka en fotograf med öga för det kreativa och höj din profilering till nästa nivå!

Fotografering för FA-TecFotografering FA-tecFotografering för REBL IndustriesFotografering för ESS GroupFotograf miljö - Lilla NapoliFotograf miljö & verksamhet - Ocean Hotell

Drönarfoto - Flygfoto i toppklass

Ta dina flygfoton till nästa nivå med certifierad drönaroperatör / fotograf och professionell utrustning i absolut toppklass.

Drönarfilm & Drönarfoto - alternativ

Boka en fotografering!

Få en kostnadsfri offert direkt, eller boka ett digitalt möte!

📸   hello@bsfxmedia.com

Let's get creative.

Hör av dig, så pratar vi om ert nästa projekt!