Scrolla ner till tjänster

Ett nytänkande Filmproduktionsbolag
‍‍Vi hjälper er med Reklamfilm & Företagsfilm!

En filmproduktion är avgjort det mest effektiva - och roliga - sättet att kommunicera med din målgrupp! En lyckad filminspelning ger allra störst potential att engagera dina besökare/leads över olika plattformar och plantera den där speciella känslan du vill förknippa med din produkt och ditt varumärke.

Som professionella filmfotografer, producenter, videoredigerare och strateger hjälper vi dig att göra reklamfilm & företagsfilm, maxa kreativiteten i dina socialmedia-kampanjer och sätta upp en intervjuinspelning med en eller flera kameror. Vi kan föreviga ett event med en grym aftermovie, skapa studiopresentationer eller (vår favorit) profilera bolaget genom en snygg brand-video med en personlig story i centrum.

Behovet av företagsfilm & videocontent i olika format är större än någonsin och vi vill att processen att planera och utföra en filmproduktion ska kännas trygg och enkel. Oavsett projektets omfattning ligger vårt fokus alltid på att en filminspelning ska vara en inspirerande upplevelse och skapa maximalt värde för dig som uppdragsgivare.

Let's get creative!

Filmproduktion för alla syften - vad kan vi erbjuda dig?

 • Checkmark BSFX media
  Reklamfilm för varumärke & produkt/tjänst
 • Checkmark BSFX media
  Videointervju med en eller flera kameror, med eller utan teleprompter
 • Checkmark BSFX media
  Studioproduktion med Greenscreen
 • Checkmark BSFX media
  Företagsfilm / videopresentation, med eller utan VoiceOver
 • Checkmark BSFX media
  Eventfilmer för konferenser & sportevent
 • Checkmark BSFX media
  Vertikala videoannonser ('Reels')
 • Checkmark BSFX media
  Videoredigering inkl klippning, färgsättning, ljud / musik & animation in-house
 • X BSFXmedia
  Tråkiga videor med halvdan kvalitet, som inte engagerar din målgrupp
Filmproduktion & reklamfilm - bakom kulisserna

Vi skräddarsyr filmproduktionen efter dina önskemål

Vår kombination av erfarenhet, robust eget inventarie samt rikstäckande nätverk av samarbetspartners innebär att vi kan skräddarsy en filmproduktion helt utefter dina behov och din budget. Alltifrån enkel filminspelning med snabba leveranser för Instagramflödet, till mer ambitiös reklamfilm med förarbete, koordinerat team, ARRI Alexa 35, ljussättning från scratch och avancerad grading & motion graphics i postproduktionen.

Filmproduktion - Utrustning & arbetsflöde

Utrustningen är onekligen en viktig faktor för att en filminspelning ska fungera så problemfritt som möjligt och för att slutprodukten ska kunna uppnå en hög teknisk standard. Det gäller i synnerhet reklamfilm.

Som filmfotografer jobbar vi enbart med utrustning vi har fullt förtroende för. Vi erbjuder ett robust inventarie av professionell kamera, ljud & ljusteknik in-house och kan därmed garantera tillförlitlighet och hög kvalitet oavsett projektets omfattning.

Vi skjuter primärt med en toppmodern Sony cinema line FX6 med 4K-fullformatssensor; ett mycket pålitligt & flexibelt kamerasystem som täcker alla behov från eventvideo till högproducerad reklamfilm. I kombination filmar vi i huvudsak med vårt set av Zeiss Otus-linser, vars optiska prestanda håller absolut toppklass både till filmproduktion & stillbilds- fotografering.

Vi har även erfarenhet av att jobba med de tyngsta varumärkena inom kommersiell filmproduktion, t ex ARRI och RED Digital Cinema.

Videoredigering / postproduktion hanteras huvudsakligen i Final Cut Pro X, Davinci Resolve & Adobe After Effects.

Filmproduktion & reklamfilm - bakom kulissernaUtrustning / varumärken filmproduktionUtrustning / varumärken filmproduktion (mobil)

Filma från luften? Vi har både den bästa utrustningen & utbildade Drönaroperatörer!

Behöver du en certifierad drönaroperatör / fotograf för ditt nästa projekt? Vi arbetar i 1-3 persons drönarteam och erbjuder mångårig, professionell flygerfarenhet med leveranser av Hollywood-kvalitet till allt från enklare flygfoto av fastighet & miljö till effektfulla bilsekvenser för storslagen reklamfilm. Anlita oss och ta din drönarfilm till nästa nivå! 

Sugen på att prata film?

Få en kostnadsfri offert direkt, eller boka ett digitalt möte!

KONTAKTA OSS

Let's get creative.

Hör av dig, så pratar vi om ert nästa projekt!