Scrolla ner till tjänster
Filmproduktion mobil - Reklamfilm & Företagsfilm Filmproduktion introbild - Reklamfilm & Företagsfilm

Filmproduktion - Reklamfilm & Företagsfilm

En filmproduktion är avgjort det mest effektiva - och roliga - sättet att kommunicera med din målgrupp! En lyckad filminspelning ger allra störst potential att engagera dina besökare/leads över olika plattformar och plantera den där speciella känslan du vill förknippa med din produkt och ditt varumärke.

Som professionell film- fotograf hjälper jag dig att göra reklamfilm / företagsfilm, maxa kreativiteten i dina socialmedia-kampanjer och sätta upp en intervjuinspelning med en eller flera kameror. Vi kan föreviga ett event med en grym aftermovie, skapa studiopresentationer eller (min personliga favorit) profilera bolaget med en snygg, storydriven brandvideo.

Behovet av företagsfilm i olika format är större än någonsin och steget till att planera och utföra en filmproduktion ska kännas tryggt och enkelt. Oavsett projektets omfattning ligger mitt fokus alltid på att en filminspelning ska vara en inspirerande upplevelse och skapa maximalt värde för dig som uppdragsgivare.

Let's get creative!

Detta kan du få ut av en filmproduktion!

 • Checkmark
  Reklamfilm för varumärke & storytelling
 • Checkmark
  Filminspelning av intervju, med en eller flera kameror
 • Checkmark
  Musikvideoinspelning
 • Checkmark
  Företagsfilm / videopresentation med voiceover
 • Checkmark
  Reklamfilm för produkter & tjänster
 • Checkmark
  Aftermovies för tävling, event & konferens
 • Checkmark
  Videoannonser för sociala mediekampanjer
 • Checkmark
  Videoredigering inkl klippning, färgsättning, ljud / musik & animation
Filminspelning / filmproduktion - bakom kulisserna

Min kombination av erfarenhet, egen utrustning samt ett flexibelt och ständigt växande nätverk innebär att vi kan skräddarsy en filmproduktion utefter dina behov och din budget. Alltifrån enkel filminspelning med snabba leveranser för Instagramflödet, till mer ambitiös reklamfilm med förarbete, team och ljussättning samt fler element i videoredigeringen så som animering & motion graphics.

Filmproduktion för BMW Driving Experience

Jag har haft nöjet att b la få producera 2 st promofilmer för BMW Driving Experience Sverige, som under regi av Ring Knutstorp agerar officiell partner åt BMW Northern Europe. Filmerna presenterar upplevelsekoncepten M Experience samt Winter Driving Experience och uppdraget var att fånga mötet mellan körglädje och event på ett effektfullt sätt.

Reklamfilm för Snakeheads Fitness

Projektering & filminspelning för Snakeheads Fitness. Här var uppdraget att ta fram en effektfull reklamfilm för lansering av varumärket och dess första produkt på marknaden.

Musikvideoproduktion & regi åt Dead by April

Regi, färgsättning, drönarfilmning & produktionsarbete för Dead by Aprils "Collapsing - Orchestral version".

Dokumentärfilmning åt Johns Garage #49

Filmproduktion för Johns Garage i Borås, med fokus på en elektrifierad Porsche 911 Carrera från 1989. Filminspelningen inkluderade b la körbilder med skräddarsydd bilrigg samt intervjufilmning.

Företagsfilm åt FA-Tec

Företagsfilm för FA-Tec i Falkenberg AB. Här har jag producerat en film för hemsida och generell marknadsföring b la Linkedin, rekryteringsannonser och mässor. Jag har ett pågående och angenämt samarbete med FA-Tec och förutom att agera filmare och fotograf hanterar jag även hemsida & sociala kanaler.

Filmproduktion för Motionshuset

För Motionshuset i Falkenberg fick jag uppdraget att fånga & föreviga ett maxat gruppträningsevent på bästa sätt. En filmproduktion var det självklara valet. Se resultatet nedan!

Intervjuinspelning för Schüco Sverige

I en kollaboration mellan Schüco Sverige, Berlings Glas & Fasad samt Stringdahl Design har jag producerat denna intervjuinspelning & case där arkitekten berättar bakgrund och ger sina generella tankar kring husprojektet.

Filmproduktion portfoliobild

Söker du drönaroperatör för foto & film?

Behöver du en certifierad drönaroperatör / fotograf för ditt nästa projekt? Jag erbjuder mångårig, professionell flygerfarenhet och kan leverera drönarfoto av Hollywood-kvalitet till allt från enkel filminspelning till storslagen reklamfilm.

Drönarfotograf länk

Filmproduktion - Utrustning & arbetsflöde

Utrustningen är onekligen en viktig faktor för att en filminspelning ska fungera så problemfritt som möjligt och för att slutprodukten ska kunna uppnå en hög teknisk standard. Det gäller i synnerhet reklamfilm.

Som film- fotograf jobbar jag enbart med utrustning jag har fullt förtroende för. Jag erbjuder ett robust inventarie av professionell kamera, ljud & ljusteknik in-house och kan därmed garantera tillförlitlighet och hög kvalitet oavsett projektets omfattning.

Jag skjuter primärt med en toppmodern Sony cinema line FX6 med 4K-fullformatssensor; ett mycket pålitligt & flexibelt kamerasystem som täcker alla behov från eventvideo till högproducerad reklamfilm. I kombination filmar jag i huvudsak med mitt set av Zeiss Otus-linser, vars optiska prestanda håller absolut toppklass både till filmproduktion & stillbilds- fotografering.

Jag har även erfarenhet av att jobba med de tyngsta varumärkena inom kommersiell filmproduktion, t ex ARRI och RED Digital Cinema.

Videoredigering / postproduktion hanteras huvudsakligen i Final Cut Pro X, Davinci Resolve & After Effects.

Utrustning / varumärken filmproduktionUtrustning / varumärken filmproduktion (mobil)

Boka möte med filmfotograf!

Få en kostnadsfri offert direkt, eller boka ett digitalt möte med mig!

🎬   hello@bsfxmedia.com