Scrolla ner till tjänster
Introbild filmproduktion (mobil). Reklamfilm, intervju, videopresentationIntrobild för filmproduktion. Film & videoproduktion är avgjort det mest effektiva - och roliga - sättet att kommunicera med din målgrupp!

Engagera din målgrupp med kreativ filmproduktion & reklamfilm!

Filmproduktion är avgjort det mest effektiva - och roliga - sättet att kommunicera med din målgrupp! En lyckad filmproduktion ger allra störst potential att engagera dina besökare/leads över olika plattformar och plantera den där speciella känslan du vill förknippa med din produkt/varumärke.

Tillsammans kan vi göra reklamfilm, maxa kreativiteten i dina socialmedia-kampanjer och sätta upp en intervjuinspelning med en eller flera kameror. Vi kan föreviga ett företagsevent, skapa studiopresentationer eller (min personliga favorit) profilera bolaget med en snygg, storydriven brandvideo.

Oavsett approach ligger mitt fokus alltid på att en filmproduktion ska kännas trygg, enkel, inspirerande och skapa maximalt värde för dig som uppdragsgivare.

Let's get creative!

Detta kan vi göra med video!

 • Checkmark
  Brand awareness & storytelling
 • Checkmark
  Intervjuinspelning med en eller flera kameror
 • Checkmark
  Musikvideoinspelning
 • Checkmark
  Företagsfilm / videopresentation med voiceover
 • Checkmark
  Kreativ reklamfilm & produktvideo
 • Checkmark
  Filmproduktion för event, konferens & happenings
 • Checkmark
  Videoannonser för sociala mediekampanjer
 • Checkmark
  Postproduktion med klippning, färgsättning, ljud / musik & animation
Bakom kulisserna på en filmproduktion

Min kombination av erfarenhet, egen utrustning & flexibelt nätverk innebär att vi kan skräddarsy en filmproduktion utefter dina behov och din budget. Alltifrån enkel filminspelning med snabba leveranser för Instagramflödet, till mer ambitiös reklamfilm med förarbete, team och ljussättning samt fler element i postproduktionen så som animering & motion graphics.

Promofilm för BMW Driving Experience

Jag har haft nöjet att b la få producera 2 st promofilmer för BMW Driving Experience Sverige, som under regi av Ring Knutstorp agerar officiell partner åt BMW Northern Europe. Filmerna presenterar upplevelsekoncepten M Experience samt Winter Driving Experience och uppdraget var att fånga mötet mellan körglädje och event på ett effektfullt sätt.

Reklamfilm för Snakeheads Fitness

Filmproduktion för Snakeheads Fitness. Här var uppdraget att ta fram en effektfull reklamfilm för lansering av varumärket och dess första produkt på marknaden.

Musikvideoproduktion & regi åt Dead by April

Regi, färgsättning, drönarfilmning & produktionsarbete för Dead by Aprils "Collapsing - Orchestral version".

Dokumentärfilmning åt Johns Garage #49

Projektfilm för Johns Garage i Borås, med fokus på en elektrifierad Porsche 911 Carrera från 1989.

Verksamhetsfilm för FA-Tec

Filmproduktion för FA-Tec i Falkenberg AB. Här har jag producerat en film för hemsida och generell marknadsföring b la Linkedin, rekrytering och mässa.

Filmproduktion för Motionshuset

För Motionshuset i Falkenberg fick jag uppdraget att fånga & föreviga ett maxat gruppträningsevent på bästa sätt. En filmproduktion var en given metod. Se resultatet nedan!

Intervjuinspelning för Schüco Sverige

I en kollaboration mellan Schüco Sverige, Berlings Glas & Fasad samt Stringdahl Design har jag producerat denna casefilm där arkitekten berättar bakgrund och ger sina generella tankar kring husprojektet.

Filmproduktion portfoliobild

Psst! Söker du specialist för drönarfoto & film?

Behöver du en certifierad drönaroperatör / fotograf för din nästa filmproduktion? Jag erbjuder mångårig, professionell flygerfarenhet och kan leverera material av Hollywood-kvalitet med ProRes 4444 & CinemaDNG RAW-videoinspelning

Drönarfoto startsida

Utrustning & arbetsflöde

Utrustningen är onekligen en viktig faktor för att en filmproduktion ska fungera så problemfritt som möjligt och för att slutprodukten ska kunna uppnå en hög teknisk standard. Det gäller i synnerhet reklamfilm.

Jag erbjuder ett robust inventarie av professionell kamera, ljud & ljusteknik in-house och kan därmed garantera tillförlitlighet och hög kvalitet oavsett projektets omfattning.

Jag skjuter med en toppmodern Sony cinema line FX6 med 4K-fullformatssensor; ett mycket pålitligt & flexibelt kamerasystem som täcker alla behov från eventvideo till högproducerad reklamfilm. I kombination filmar jag i huvudsak med mitt set av Zeiss Otus-linser, vars optiska prestanda håller absolut toppklass både till video & stillbild.

Jag har även erfarenhet av att filma med de tyngsta varumärkena inom kommersiell filmproduktion, t ex ARRI och RED Digital Cinema.

Postproduktion hanteras huvudsakligen i Final Cut Pro X, Davinci Resolve & After Effects.

Utrustning / varumärken filmproduktionUtrustning / varumärken filmproduktion (mobil)

Boka möte med filmfotograf!

Få en kostnadsfri offert direkt, eller boka ett digitalt möte med mig!

🎬   hello@bsfxmedia.com