Scrolla ner till tjänster
Hemsida / Webbdesign, sökmotoroptimering & digital strategi - StartHemsida & Digital marknadsföring - mobilHemsida & Digital marknadsföring - tablet

Hemsida & Digital Marknadsföring

Din hemsida och social-mediaengagemang utgör din digitala identitet. För en riktigt lyckad digital marknadsföring och kommunikation krävs det att de budskap du vill förmedla är tydliga och konsekventa över dina olika kanaler och att de effektivt arbetar tillsammans för att skapa rätt känsla för ditt varumärke.

Vi erbjuder en väldigt effektiv och uppskattad approach till att kombinera webbdesign, contentstrategi, SEO & SEM med högkvalitativ film- & innehållsproduktion. Produktionsbolag & helhetstänkande byrå i ett. Helt in-house och helt utan mellanhänder.

Hemsida, webbdesign, content & sökmotoroptimering

En innovativ approach till webbdesign & digital marknadsföring.

Tänk om det ändå fanns möjlighet att - på ett nytänkande och effektivt sätt - få både en sprillans ny, modern och optimerad hemsida samt ett färdigt "contentpaket" med filmproduktion & stillbilder av reklamstandard på en enda, kostnadseffektiv offert - med en kontaktperson och kommunikationslinje från uppstartsmöte till publicering?

Det är just det vi vill erbjuda. Vi såg ett gap på marknaden mellan frustrerande inflexibla, template-baserade och/eller bristfälliga drag- & dropalternativ och tungrodda byråerbjudanden med lyxpriser och "för många kockar i köket" och bestämde att vi vill göra det lite enklare.

Vi gör inte massiva e-handelsplattformar med skräddarsydda backend-lösningar, eller det främsta inom tredimensionella och interaktiva layouter. MEN vi bygger stilrena, polerade, användarvänliga och - tycker vi - oerhört prisvärda hemsidor med premiumkänsla och potential att prestera väldigt starkt på Google.

Vi designar och bygger från grunden utifrån effektiva UX-principer och vi tar hänsyn till alla viktiga parametrar som användarupplevelse över alla plattformar & skärmstorlekar samt sökmotoroptimering (SEO) i HTML, metadata, copy och bilder.

Att vi har full kontroll över både hemsideprojektet och innehållsproduktionen (fotografering, filmproduktion) gör dessutom att vi får en riktigt god synergi mellan text, bilder och layout. Vi blir både mångt mer flexibla i arbetsflödet och ser dessutom till att bildmaterialet ser så skarpt och bra ut som det bara kan.

När allt är klart väljer du helt fritt hur mycket påverkan du vill ha, från att vi tar hand om alla uppdateringar till att vi visar dig hur du enkelt kan jobba med uppdateringar på egen hand.

Enkel workflow, enkel kommunikation, moderna lösningar och fantastiska resultat!

Hemsida, webbdesign, content & sökmotoroptimering

Webbdesign - steg för steg

Steg 1

Vi sammanställer önskemål och säkerställer målbild över ett gemensamt möte.

Steg 2

Vi tar fram en projektplan och en visuell designskiss utifrån önskemål & målbild.

Steg 3

Vi planerar en film- och/eller photoshoot och producerar högkvalitativt material utifrån den känsla vi vill förmedla.

Steg 4

Vi klipper, redigerar/retuscherar & optimerar allt material för webben.

Steg 5

Vi bygger hemsidan & optimerar dess prestanda, SEO & responsivitet

Steg 6

Vi levererar färdig hemsida och följer upp / administrerar helt enligt era önskemål!

SEO med en "No bullsh*t" approach

Du har säkert hört någon gång hur viktigt det är för ditt företag att ranka och synas på förstasidan hos Google?

I Norden är Google den överlägset dominerande sökmotorn och det är här du har som störst möjlighet att komma i kontakt med dina potentiella kunder. Men Googles algoritmer är väldigt smarta och välutvecklade och när Googles botar granskar din hemsida fungerar det lite som ett belöningssystem. Ju bättre din hemsida är i Googles ögon, ju högre belöning (= ranking) kommer du att märka av för dina prioriterade sökord/fraser.

Vad som skiljer en riktigt bra hemsida från en dålig dito i Googles ögon, är en kombination av kvalitet & prestanda, struktur, hur rikt och relevant ditt textinnehåll är och hur väl mobilanpassad din hemsida är.

Att göra en gedigen sökmotoroptimering kräver tid, kunskap och erfarenhet (och helst uppföljning, eftersom Googles algoritmer justeras emellanåt), men gör man det ordentligt är chansen stor att du kommer se bättre resultat på din SEO än från dina betalda annonser.

Sökmotoroptimering är, med andra ord, en investering. Som helst bör göras i kombination med design/uppbyggnad av hemsidan för effektivast möjliga arbetsflöde.

Nedan graf ger en indikation av SEO-arbetets effekt över en 6-månadersperiod. Lila graf representerar antal exponeringar och blå antalet klick.

Sökmotoroptimering - Google Search

Sociala medier & contentstrategi

Sociala medier är där du på regelbunden basis bör lägga fokus på att skapa intresse för ditt bolag och dina produkter/tjänster, genom att kontinuerligt skapa och dela med dig av content som engagerar din målgrupp till att tycka, tänka eller känna. Content som ger värde!

Att skapa innehåll som hela tiden är relevant och hjälper dig mot dina mål kräver tid, disciplin och kreativitet. Tre faktorer som sällan finns i överflöd när den dagliga verksamheten ska prioriteras. Och om mycket av din marknadsföring går ut på att kommunicera och etablera ditt varumärke blir det än viktigare att ditt content representerar på ett sätt som är i enlighet med de värden, det språk och den kvalitet du vill associera med din produkt/brand.

Stora företag har koll på detta och arbetar med det kontinuerligt. För en startup eller mindre bolag kan det däremot kännas överväldigande i början. Därför ser vi alltid till helheten i våra samarbeten, för att vi ska vara så säkra som möjligt på att det vi skapar tillsammans är i enlighet med vad ditt bolag är på väg och vad du har för kort- & långsiktiga mål i din kommunikation.

Redo att sätta igång?

Få en kostnadsfri offert direkt, eller boka ett digitalt möte!

KONTAKTA OSS

Let's get creative.

Hör av dig, så pratar vi om ert nästa projekt!