Scrolla ner till tjänster
Introbild för digital design. Sociala medier, webbdesign & contentstrategiIntrobild för digital design. Sociala medier, webbdesign & contentstrategiIntrobild för digital design. Sociala medier, webbdesign & contentstrategi

Hemsida / webbdesign & digital strategi

Din hemsida och social-mediaengagemang utgör din digitala identitet. För en riktigt lyckad digital strategi och kommunikation krävs det att de budskap du vill förmedla är tydliga och konsekventa över dina olika kanaler och att de effektivt arbetar tillsammans för att skapa rätt känsla för ditt varumärke.

Via en kombination av intuitiv digital design, contentstrategi, SEO & effektiva UX-principer tar vi ett helhetsgrepp om din marknadsföring och optimerar din hemsida och digitala kanaler.

Eller, så skapar vi en helt ny, responsiv hemsida från scratch - med allt content du behöver för att få ett så bra resultat som möjligt. Allt in-house, enkel kommunikation, enkel workflow!

Vikten av en snygg, enkel & högpresterande hemsida

När fler och fler kunder och företag verkar på sociala medier, är det fortfarande viktigt med en bra hemsida? Svaret är till 100% JA! 

Google förblir den överlägset största sökmotorn i Sverige och det lär inte förändras på kort sikt. Därför bör det vara högsta prioritet att din hemsida är modern, presentabel, genomtänkt och inte minst snabb. Inte bara prestandamässigt, utan även hur snabbt den konverterar och förmedlar rätt information.

Bra UX är en essentiell del i en modern hemsida för att dina användare ska få en bra känsla, stanna kvar på sidan och enkelt/tydligt kunna navigera dit de vill - självklart även på mobilen. Det slarvas fortfarande alldeles för mycket vad gäller mobilanpassning och många mindre leverantörer engagerar sig inte tillräckligt i de små men ack så viktiga detaljerna.

Samtidigt som en hemsida ska vara enkel och ha en snygg digital design behöver den också ha tillräckligt med innehåll för att bli relevant i sökningar. Och ju mer text, desto större behov av bilder (och film) för att få till en bra variation, levande uttryck och därmed en trevligare upplevelse för dina besökare.

Vare sig du vill presentera och sälja dina tjänster & produkter eller bara behöver en simpel men elegant portfolio för dina design- eller arkitektprojekt, ser vi till att din nästa hemsida blir något du kan vara stolt över. En hemsida där inga detaljer eller skarvar glöms bort. Där bild och text verkar i fin symbios och där DU bestämmer hur mycket kontroll du vill ha och i vilken omfattning skötsel på hemsidan sker efter det att den levererats.

Hemsida Stringdahl DesignHemsida MFitness
Hemsida FA-TecHemsida K2C

Webbdesign - steg för steg

Steg 1

Vi sammanställer önskemål och säkerställer målbild över ett gemensamt möte

Steg 2

Vi tar fram en projektplan och en visuell designskiss utifrån önskemål & målbild

Steg 3

Vi bygger en hemsida, gör den 100% responsiv och ser över grundläggande SEO-punkter

Steg 4

Vi levererar färdig hemsida och följer upp / administrerar helt enligt era önskemål!

Sociala medier & contentstrategi

Sociala medier är där du på regelbunden basis bör lägga fokus på att skapa intresse för ditt bolag och dina produkter/tjänster, genom att kontinuerligt skapa och dela med dig av content som engagerar din målgrupp till att tycka, tänka eller känna. Content som ger värde!

Att skapa innehåll som hela tiden är relevant och hjälper dig mot dina mål kräver tid, disciplin och kreativitet. Tre faktorer som kanske inte alltid finns i överflöd när den dagliga verksamheten tagit sin beskärda del. Och om mycket av din marknadsföring går ut på att kommunicera och etablera ditt varumärke blir det än viktigare att ditt content representerar på ett sätt som är i enlighet med de värden, det språk och den kvalitet du vill associera med ditt brand.

Stora företag har koll på detta och arbetar med det kontinuerligt. För en startup eller mindre bolag kan det däremot kännas överväldigande i början. Därför ser jag alltid till helheten i mina uppdrag, för att vi ska vara så säkra som möjligt på att det vi skapar tillsammans är i enlighet med vad ditt bolag är på väg och vad du har för kort- & långsiktiga mål i din kommunikation.

Redo att sätta igång?

Få en kostnadsfri offert direkt, eller boka ett digitalt möte med mig!

🖥   hello@bsfxmedia.com